söndag 16 augusti 2009

Kommunikationsbegränsningar


Den här skylten hittade vi en bit från vårt nattläger när vi stretchade oss efter dag ett.

Även om tillvaron på fjället är magisk så saknas sådant som man ibland tar för ganska självklart, som exempelvis täckning på mobilen. Det känns på sätt och vis trevligt att inte kunna bli nådd av det vanliga bruset men det försvårade vårt bloggande. Det tänkte vi ta igen så snart vi samlat tankarna och bilderna efter upplevelsen.

/Mikael

5 kommentarer:

  1. Bilder! Kommentarer! Hur har ni det med träningsvärken idag? Själv kan jag faktiskt både sätta mig ner och ställa mig upp utan att varken skrika eller grina illa... Är mao laddad inför bamm 50 nästa år :)

    SvaraRadera
  2. Hej Ulrika! Roligt att höra ifrån dig!

    Det kommer bilder och kommentarer så snart vi hinner, har haft fullt upp med att packa upp alla mysiga tävlingsgrejer ;)

    Träningsvärken är inte så farlig och knäverken har börjat försvinna, så snart är vi ute i spåret igen :)

    Bamm 50!? Oj... tror vi satsar på att slipa till oss och genomföra ytterligare ett 30-lopp. Men man ska aldrig säga aldrig ;)

    SvaraRadera
  3. Bra jobbat och bra skrivet killar!

    Eftersom jag tappade bort/glömde kameran nånstans i villervallan vid prisutdelningen/öldrickningen vill jag se många bilder från fjället :-)

    På rockrunnerssajten (http://teamrockrunners.blogspot.com) kommer det fortsätta komma text från fjället blandat med ett eller annat kartklipp blandat med bilder från före och efter tävlingen.

    SvaraRadera
  4. Grattis till en bra prestation! Antar att ni lärt er en hel del av upplevelsen ute på fjället. Visst kan "veteraner" som jag själv komma med goda råd, men egna erfarenheter slår ändå det mesta. Om ni sen väljer att höja ribban ett snäpp och kör Bamm 50 (eller 70...) eller fortsätter med 30 känner ni väl bäst själva. Nu har ni ju faktiskt lite koll på vad som krävs, istället för Nollkoll.

    /Krister

    SvaraRadera
  5. Tack Krister!

    Ja, från att ha noll koll har vi nu hyfsad koll - men det känns som det behövs några lopp innan man har stenkoll :)
    Vi hade onekligen nybörjartur med vädret, så att genomföra en BAMM30 i sämre väder + svårare terräng (Fjord till fjäll) är nog nästa steg för oss. 50 känns lockande, 70 är avskräckande långt. All respekt till er som fixar BAMM70, cred!

    /Mikael

    SvaraRadera