onsdag 29 april 2009

Kryddad Grabbhalva

För att trimma tävlingsnerverna hade vi bestämt oss för delta i årets Grabbhalva – en testosteronrik halvmil genom Norrköpings kanske finaste områden.

Som ni känner till så är Mathias förpassad till cykeln/bassängen under ett par veckor för att bli kvitt eländet i benet och kan således inte ställa upp.

Men för att vara sjysst så har Gustav här på reklambyrån, aka Praktikanten aka Muskelkungen, valt att ställa upp vid min sida. Förbehållet att vi (jag och Mathias) ställer upp på en timmas hardcore benträning på gymmet dagen före loppet… för att Gustav uttryckligen "ska tävla på lika villkor". Taget! Självklart ska vi krydda Grabbhalvan med en dos av benmisshandel! Det gör det hela mycket mer intressant. Bra initiativ Gustav!

Sagt och gjort, nu är vi anmälda till Grabbhalvan den 7 maj och på onsdag bär det iväg till World Class. Benmisshandeln kommer att dokumenteras och möjligen likna något i stil med bilden intill.

To be continued…

/Mikael

4 kommentarer:

  1. Det kommer bli ett episkt träningspass. Blodsmak,järn och kalk. Muskler så fyllda med blod att de nära på spricker. Historia ska skrivas.

    Sen kommer grabbhalvan....

    SvaraRadera
  2. Gustav, filmar du är du snäll?

    SvaraRadera
  3. Det är sagt att en vän ska filma, hoppas han håller sitt löfte! Annars får det dokumenteras med bilder istället!För dokumenteras ska det. Jag får passa på att vara kaxig nu och under benpasset...dagen efter är det väl jag som ligger å spyr någonstans i himmelstalundstrakten...

    SvaraRadera
  4. Hmpf!
    Nu närmar sig benpasset – ser fram emot det med skräckblandad förtjusning!

    Grabbhalvan kommer att bli ett lidande i dubbel bemärkelse.

    SvaraRadera